Videofalak

Departments

1-12 of 107 products

Világszínvonalú megoldások a Frameless Electronics-tól.

Cégünk teljes portfóliója az iparág vezető videofal-megoldásainak széles skáláját foglalja magában, különböző technológiák, méretek és felbontások széles választékával. LED- és LCD, illetve hátulról vetítős DLP megoldásaink tökéletes képminőséget biztosítanak. Közvetlen láthatóságú LED-es, vagy a legkisebb kávavastagsággal rendelkező LCD, mely beépítési mélysége rendkívül kisméretű. A LED-es megvilágítású hátsó vetítéses, vagy fali kijelzők kiváló képminőséget és iparágvezető teljesítményt nyújtanak. Minden videófalunk meggyőző vizuális teljesítményt nyújt, 24×7-es megbízhatósággal.

Bizonyított teljesítmény és 24/7 megbízhatóság mellett a digitális fényfeldolgozás (DLP®) alapú hátsó vetítés a legnehezebb választás. Bizonyos videofal alkalmazások mindig nagyobb pixelsűrűséget igényeltek bizonyos területeken, mint bármelyik fix videofal rendszer. Ilyen területek lehetnek pl az ellenőrző helyiségek, ahol megfigyelik és ellenőrzik az erőforrásokat, közműveket, folyamatirányítási és kommunikációs hálózatokat, közlekedési útvonalakat és számos más létfontosságú ipari igényeket.

Az alábbi három kategória bármilyen igényt lefed, legyen az egy telekommunikációs vállalat sémafala, vagy egy intelligens közlekedési rendszer vezérlőfala.- LCD videofalak

– Rear-Projection (hátulról vetítős) videofalak

– Ledfal

Ledfalak, azaz a legkeresettebb és leginnovatívabb megoldások kültérre és beltérre egyaránt

Tíz évvel ezelőtt a led videófalak csak egy kis piaci szegmens számára voltak elérhetők. A kezdeti időkben csak stadionok, bevásárlóközpontok és kaszinók falain találkozhattunk ilyen eszközökkel. A led videofalak fejlődésének és elterjedésének köszönhetően ma már ezeket az eszközöket szinte minden iparágban használják, hiszen ki ne szeretné, ha egy videofal odavonzza az ügyfelei tekintetét, ezzel felkeltve érdeklődést.

Az ilyen méretű telepítés ütemezése előtt fontos megérteni a technológiát és az általa támasztott követelményeket. Az alábbi szempontokat kell figyelembe venni az integráció előtt:

• Helyszín (kültér vagy beltér)
• Karbantartási intervallumok
• Képminőség
• LCD vagy LED
• Telepíthetőség (rendelkezésre álló hely)

A választott hardver típusát számos tényező meghatározhatja. Bár az LCD a legnépszerűbb a kettő közül, a LED gyorsan felzárkózik a gyártási költségek csökkenése miatt. Számos oka van annak, hogy az üzleti tulajdonosok a LED video falakat választják.
Hogy épülnek fel a Ledfalak falak?
A LED-es videófalak azonos méretű LED-kijelzőkből állnak, amelyek egységként működnek, hogy a tartalmat úgy jelenítsék meg, mintha egyetlen képernyő lenne. A ledfalak hihetetlenül hatékonyak, mivel az egyes alkatrészek felelősek a saját fényük vezetéséért és kibocsátásáért.

Fénykibocsátó diódák

A LED a „fénykibocsátó diódát” jelenti, amely egy apró félvezető fényforrás. A LED-ek különlegesek, mivel a digitális feliratok bármely más technológiájával ellentétben maguk is képesek előállítani és kibocsátani a fényt. Ez rendkívül tartóssá és megbízhatóvá teszi.
Legegyszerűbben, a fénykibocsátó diódák apró kis izzók, amelyek csatlakoznak az elektromos áramkörhöz. A szokásos izzólámpákkal ellentétben azonban nincs izzószál. Így nem égnek ki. A félvezető anyagban az elektronok mozgása világítja meg őket. Ez határozza meg az izzó színét. Más videofalakkal ellentétben, ahol háttérvilágítással vannak ellátva, a LED-ek valójában maguk állítják elő a háttérfényt.
A Ledfalak / ledkijelzők kezdetekben monokrómok voltak, és gyakran használták kültéri eszközként. Minden megváltozott, amikor az RGB (színes) LED-ek a 90-es évek végén megjelentek a piacon. Mivel a Ledfalak piaca tovább fejlődik, a pixel-sűrűség jelentősen javul. Az elválasztó rés, vagy raszterháló más néven, amely valaha a Ledfalat és az LCD-t olyan távol helyezte el egymástól, most egyre közelebb került egymáshoz.

Miben vagyunk mi mások, mint a számtalan ledfal megoldást forgalmazó cégek?

Elsősorban az különböztet meg bennünket másoktól, hogy cégünk a Ledfal összes komponensét más más gyártótól szerzi be, mert többnyire aki minőségi ledmodult gyártanak, nem gyártanak vezérlőrendszert, tápegységeket, stb, stb. Mi kiválasztottuk ezeket a gyártókat és itthon készítünk ezekből a részegységekből egyedi Ledfalat, melyre így akár 3 év garanciát is tudunk biztosítani. Ledmodul gyártóink kutatás-fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és szervizelésére összpontosítanak. Termékeik : beltéri LED kijelzők, kültéri fix led kijelzők, mobil LED kijelzők, HD és 4K LED kijelzők, flexibilis LED kijelzők, stadion led kijelző és stb. Első osztályú automatizált gyártóberendezésekkel, szabványos, tiszta automatizálási üzemmel és antisztatikus rendszerrel rendelkeznek. Ezek a gyártók létrehozták a LED-kijelzők szisztematikus, professzionális gyártási folyamatát, amely garanciát nyújt a stabilitás és a költséghatékonyságának javulására.

Vezérléstechnikai szempontból, több gyártóval állunk kapcsolatban, akik a Ledfalakkal kapcsolatos videófeldolgozó berendezések fejlesztésére és gyártására szakosodtak. Több mint 10 éves technológiai fejlesztés és a szüntelen innováció révén gyártóink kialakították egyedülálló technológiájukat a HD és 4K videófeldolgozásban, a videó váltásban és a HD videó mozaikok megjelenítésében. Ezek a vállalatok több innovációs és közhasznú szabadalommal, valamint rengeteg szoftver szerzői jogával rendelkeznek. Főbb termékeik: HD és 4K LED video processzorok, LED video switchek és LED videoszinkronizátorok, vezérlők. Termékeiket széles körben használják bérbeadásoknál, kiállításon és előadásokon, színpadokon, különböző eseményeken, telekommunikációban. Egy komplett kijelzővezérlő rendszer, beleértve a küldő , a fogadó kártyát, led kijelző modulokat, led tápegységet nálunk megtalálható. Egy egy Ledfal gyártása bonyolult és nagy szakértelmet igénylő folyamat. Gyártóink szigorúan ellenőrzik a gyártás különböző fázisaiban lévő termékeit, majd a termék elkészültekor is rendkívül szigorú minőség ellenőrzési vizsgálatoknak veti alá azt. Cégünk üzletpolitikája szerint csak a legjobb minőségű és hibátlan eszközök juthatnak el az ügyfeleinkhez. Az általuk forgalmazott LED-vezérlő rendszerek CE, EMC-B, FCC és RoHs tanúsítvánnyal rendelkeznek. Minden LED kijelzővel ellátott termékükhöz 3 éves garanciát biztosítunk.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.
További termékeinket itt találja.