Szavazó rendszerek

Departments

1-12 of 35 products

A Frameless Electronics Kft a Hollandiai székhelyű IVS, teljes nevén Interactive Voiting System szavazó és szavazatszámláló megoldásait, rendszereit forgalmazza. Forgalmazzuk továbbá a Belgiumi Televic Conference HQ vállalat vezetékes és vezetéknélküli konferencia rendszereit is, melyben szintén megtalálhatóak a szavazási lehetőségek. A távolkeleti partnerünk a Gonsin Conference Equipment Co., LTD pedig különféle egyedi megoldásokat is kínál, így többek között “hightech” oled kijelzős mobil szavazó rendszert, illetve kedvező árfekvésű konferencia rendszert, melyben megtalálhatóak a szavazási megoldások is. Az általunk forgalmazott interaktív szavazási rendszerek lehetőséget kínálnak arra, hogy egy prezentációt interaktív prezentációvá tegyen, ezáltal jobban bevonja a közönséget az adott téma megvitatásába.

Szavazórendszereink segítségével interaktív kapcsolat létesül az előadó és a hallgatók között. A találkozó résztvevői megválaszolhatják az előadó által feltett kérdéseket, és az előadó válaszolhat erre. Ily módon kölcsönhatás jön létre az előadó és a közönség között. Ahelyett, hogy passzív módon hallgatnák a műsorvezetőt, a közönség aktív résztvevővé válik az előadáson, ülésen vagy szavazáson. A szavazórendszer egy vezeték nélküli kommunikációra szolgáló billentyűzet,egy vevő valamint a szükséges szoftver együttese. Az egyes kezelőegységeket azonosíthatja chipkártyával vagy az egyes kezelők számával. A kezelő elküldi az információkat a vevőnek. A vevőkészülék összegyűjti az információkat és továbbítja azokat a számítógépre. A számítógépes szoftverekben minden adat mentésre kerül és programozható, a diagramok könnyen értelmezhetőek. Az eredmények bemutatása bármilyen vetítési eszközzel elvégezhető (pl. Projektorok, kijelzők, stb.)

Szavazórendszereink többféle változatban érhetők el:

– RF, vagy IR – Vezeték nélküli billentyűzet, amely rádiójelekkel vagy IR-en kommunikál

– Szerelhető – rozsdamentes, vagy műanyag acélbillentyűk, amelyek asztalokba, székekbe, különböző bútorokba süllyeszthetők

– Konferencia mikrofonokba épített szavazó gombokkal ellátott változatok, vezetékes és vezetéknélkül

A szavazó, vagy szavazatszámláló rendszereink akár nagylétszámú, azaz 3 -5000 fős részvételt is megoldanak igény esetén. Ezeket a szavazórendszereket elsősorban bérbe adjuk, teljeskörű háttértámogatással, műszaki felügyelettel. Egyedi kéréseknek megfelelően segítünk kiválasztani a megfelelő műszaki paraméterekkel rendelkező gyártó termékét, legyen az vezetéknélküli szavazó rendszer, vagy vezetékes audiokonferencia megoldás része.

Példa egy szavazás lebonyolítására:

A szavazásra jogosult résztvevők a regisztráció után megkapják a szavazó készüléküket, legyen az szakmai képzés, egy konferencia, vagy egy kvízshow. A képzést levezető előadó felteszi az előre már megszerkesztett kérdéseit, melyek megjelennek a kijelzőn. Természetesen ezek a válaszokat is érintik ugyanolyan módon. A szavazás megkezdése után a jelenlévők a szavazókészülék használatával, a feltett kérdésekre egyesével választ adnak, a különböző gombok megnyomásával. A szavazórendszer a elmenti a leadott szavazatokat, egy előre meghatározott formátumban, pl excel, vagy csv, esetleg pdf. Természetesen igény esetén egy egy szavazási eredményt megtudunk jeleníteni a szavazás közben is, így erre akár a jelenlévő szavazásra jogosultak, de akár a szavazást levezető is tud azonnal reagálni.

A szavazó és szavazatszámláló rendszert és megoldásait többnyire az alábbi helyeken használják:

– Multimédiás, illetve interaktív szavazások

– Városi és önkormányzati szavatokhoz

– Részvényesi közgyűlésekhez

– Pártok kongresszusaihoz és küldöttgyűlésekhez

– Kvízshow, tv műsorok

– Szakmai vizsgákhoz, munkavállalói tudásfelmérőként

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.
További termékeinket itt találja.