Professzionális projektorok

Filters

Mutasd 1-12 of 27 products

Megtekintem 12/24/All

Departments

1-12 of 27 products

Cégünk, mint a Digital Projection hivatalos magyarországi importőre, elsősorban ezen márka modelljeit forgalmazza, illetve szervizeli.

A digitális képalkotás úttörője és piacvezető Digital Projection gyártója és forgalmazója a széles körű és egyre bővülő ultra nagy teljesítményű 3-chip-es és 1-chip-es DLP vetítési rendszereknek. Ezek a projektorok referenciák az igényes alkalmazásokhoz, mint a nagy helyszíni élő események, koncertek, az oktatás, az orvosi és a tudományos kutatás, az irányító- és ellenőrzőtermek, a digitális mozi, a templomi és a a konferenciatechnika piacán.Több elismerés között a Digital Projection az Academy of Television Arts and Sciences-tól két Emmy-díjat kapott a kimagasló Mérnöki fejlesztői munkájáért. A Digital Projection az első és mind máig az egyetlen cég, amely elnyerte az áhított díjat.

Kínálatunkban őt nagy termékcsoport található:

– E-Vision széria (kis és közepes méretű lézer projektorok, 2 700-13 500 ANSI lumen fényerő között, WUXGA-tól a 4K-UHD felbontásig, 1chip DLP)

– M-Vision széria (közepes méretű lézer projektorok, 18 000-21 000 ANSI lumen fényerő között, WUXGA felbontás, 1chip DLP)

– HIGHlite széria (közepes méretű lézer projektorok, 12 500-13 000 ANSI lumen fényerő között, WUXGA-tól a 4K-UHD felbontásig, 3chip DLP)

– Insight széria (nagy kategóriás lézer projektorok, 20 000-27 000 ANSI lumen fényerő között, 4K-UHD-tól, a 8K felbontásig, 3chip DLP)

– TITAN széria (nagy kategóriás lézer projektorok, 31 000-37 000 ANSI lumen fényerő között, WUXGA-tól a 4K-UHD felbontásig, 3chip DLP)

Természetesen igény esetén, bármilyen típusú projektort tudunk tisztelt ügyfeleinknek szállítani, legyen az egy kis méretű hordozható projektor, vagy egy halszemoptikás oktatástechnikai változat.

Preferált márkáink a saját import Digital Projection mellett a következők: OPTOMA, NEC, CASIO, HITACHI / MAXELL, EPSON, VIVITEK.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.
További termékeinket itt találja.