Konferenciatechnika

Departments

1-12 of 111 products

Konferenciatechnika, tárgyalók komplett berendezése, video és audiokonferencia

Minden a tervezéssel kezdődik, hiszen egy sikeres megvalósításhoz szükséges lépések a következők:

Igényfelmérés, a feladatok helyes meghatározása – Segítünk tisztázni az Ön valós igényeit

Meghatározott költségkeret betartása – Tárgyalótermi megoldásaink kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek

Kifogástalan munkát végző telepítőcsapat áll rendelkezésre

Megfelelő terméktámogatást biztosítunk és oktatást, képzést biztosítunk

Igényfelmérés, a feladatok helyes meghatározása

Az audio-vizuális rendszerek elsődleges célja a tárgyalóteremben annak biztosítása, hogy a prezentációk, előadások megjeleníthetők és hallhatók legyenek – pl. projektorok, vetítővásznak, interaktív táblák és professzionális kijelzők, illetve hangosítás segítségével – illetve, hogy a résztvevők tudjanak egymással kommunikálni és együttműködni. Cégünk AV tanácsadói az Önnel lefolytatott konzultáció során arra törekszenek, hogy az Ön igényeit pontosan meghatározzák és a megfelelő eszközöket kiválasszák.

Terem jellege, kialakítása és mérete, lehetséges terem elrendezések

Kijelző – a beszűrődő fény mértéke, az előadás-anyagok fajtái (megfelelő látvány és képfelbontás), képméret és képarány, a számítógépek és noteszgépek illesztési felületei, a vezetékes és vezetéknélküli hálózati kapcsolatok, bejátszó-egységek csatlakozási sztenderdjei, telepítési környezet – mind-mind meghatározzák a kivetítő / projektor és a vetítővászon, az Ledfalak, Lcd kijelzők, vagy egyéb kijelző fajtáját, tulajdonságait.

Hangosítás – kívánt hanghatás, hangminőség és zónák meghatározása, integráció a cég saját hangrendszeréhez

Kommunikáció & Együttműködés interaktív táblákkal, grafikus táblákkal, vezetéknélküli billentyűzetekkel és egerekkel

Konferencia – telekonferencia vagy videokonferencia igény felmérése

Digitális Video szerkesztés és vezérlés- integráció központi adatbázisokkal, tartalom tárakkal

Bejátszó egységek szükségessége, pl. DVD/Blu-Ray, TV, média vagy signage lejátszó

Vezérelhetőség és működési biztonsági megfontolások– egyszerű használat, biztonságtechnikai kérdések, távvezérlési igények, vezérlőpanelek, rack szekrény megléte stb.

Meglévő eszközök használata, re-integrációja, amennyiben az lehetséges

A telepítés kivitelezhetősége az érvényes munkavédelmi és egészségügyi előírások figyelembe vételével

Oktatási és prezentációs igények

Fentiek összegzése után szakembereink elkészítenek egy testreszabott tárgyalótermi ajánlatot az Ön részére, amely jelentős értéket képvisel cége számára, a projekt megvalósítása pedig a munkatársak hatékony munkavégzését nagymértékben segíti elő.

Költséghatékonyság mindenek előtt

A Frameless Electronics Kft tiszteletben tartja a költségkeretek betartását, és minden megtesz annak érdekében, hogy ajánlatai igazodjanak az Ön lehetőségeihez. Professzionális segítséget nyújtunk ahhoz, hogy az Ön igényeihez a választott megoldások a legoptimálisabban igazodjanak és kimagasló ár/érték arányt képviseljenek. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy szükség esetén az alapszintű igényeket kielégítő rendszert építünk ki, amely a későbbiekben bővíthető, továbbfejleszthető.

Az installáció, amely bevezeti Önt és vállalatát / intézményét az audió-vizuális világba

Számtalan megfontolás áll egy sikeres installáció mögött, esztétika, integrálhatóság, elektromos csatlakozás, foglalkoztatási egészségügy és munkavédelem, összköltség és a beruházás hatása a napi üzletmenetre. A döntési folyamat során nagy felelősség terheli a döntéshozót, mi azonban levesszük válláról a terheket. Amint ajánlatunkat elfogadja, kijelölünk egy dedikált projekt menedzsert, aki végigkíséri a teljes folyamatot. Ezt követően készül egy munkalap, amelynek segítségével biztosítható, hogy minden műszaki és adminisztratív részlet a helyére kerül, mielőtt megkezdjük a munkavégzést. Természetesen, szükség esetén helyszíni felmérés is megelőzi az installációt, amelyet egyeztetünk az Önnel vagy képviselőjével, akár az üzleti órákon kívül eső időszakban.

Konferenciatechnikai eszközök, melyek cégünk kínálatában megtalálhatóak:

– Asztali csatlakozó dobozok (CabblePort, CabbleCubby), külső és beépíthető kivitelek, kábel visszahúzó mechanika (cable retractor), kábelek, kábelrendezők

– Samsung, LG, Philips professzionális és signage kijelzők, ledkijelzők, videofalak, Digital Projection projektorok, vetítővásznak

– Fali és mennyezeti konzolok, projektor liftek, állványok

– Média kontroll, vezérléstechnika, teremfoglaltság kijelzők, asztali érintőkijelzők, touch panelek-

– Signal Management, HDMI, Displayport, szétosztók, switchek, vezetéknélküli átviteli jelátviteli megoldások

– Videokonferencia berendezések, audiotechnika, szavazó és szavatszámláló eszközök, asztali konferencia mikrofonok és tolmács készülékek

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.
További termékeinket itt találja.