Digital Signage

Departments

1-12 of 169 products

Mit is jelent a Digital Signage?

A digital signage napjaink legfőbb digitális tartalomszolgáltató egysége, mely korunk egyik legdinamikusabban fejlesztett reklám és hirdetési platformja. Nevezhetjük egy olyan gyűjtőfogalomnak is, ahol elsősorban szöveges és dinamikus tartalmak kijelzőkön való megjelenítésére használjuk, de a legfontosabb célja, a hagyományos papír alapú hirdetések és plakátok lecserélése. Segítségével célzott reklámokat juttathatnak el a közönség számára digitális módon, mely környezetbarát és korszerű, rugalmas megoldás.

Lényeges szempont, hogy az információ a megfelelő helyen és időben érjen el a közönséghez, ezért javaslataink alapján elsősorban olyan helyre telepítjük, ahol valóban szükség lehet az információkra ( pl. gyorsétterem pultja fölötti választék megjelenítése, recepciós pultnál információk megjelenítése stb ). Segítségével könnyedén megragadhatja ügyfelei figyelmét vagy új érdeklődőket hozhat, mivel a dinamikus tartalmak és hangeffektek sokkal figyelemfelkeltőbbek mint a hagyományos hirdetési formák. A digital signage egy olyan korszerű megoldás mely gyakorlatilag egyesíti a TV reklámok és direkt marketing vívmányait, előnyeit.

A digital signage rendszerek kezelése, használata és karbantartása rendkívül egyszerű, ennek köszönhető, hogy egyre szélesebb körben terjedt el a használata és alkalmazása. Legtöbbször a rendszer a hardver és a szoftver együttesét foglalja magában. A feltöltött és kiválasztott tartalmat egy vagy több kijelzőn játssza le, akár távolról, központilag vezérelve. Kínálatunkban a 10” kijelzőtől egészen a 65-98” –es méretig találhatók digital signage megjelenítők. A digital signage napról napra egyre fejlettebb, egyre korszerűbb megoldásokat kínál. A megoldások között gyakran találni ma már érintőkijelzőket, extra nagy fényerejű kültéri megjelenítőket, ledfalakat, videofalakat, valamint átlátszó LCD kijelzőket is. A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően ma már csak a képzelet szab határt a digital signage megoldások terén.

A leggyakoribb felhasználási területek:

– áruházak, plázák, szuper/hipermarketek, hagyományos utcai üzletek

– sportesemények

– repülőterek

– oktatási intézmények

– pénzintézetek, bankok, posták

– vendéglátóipari létesítmények, pl éttermek, cukrászdák, kávézók, bisztrók

– galériák, múzeumok, tárlatok

– rendezvények

– irodaházak, nagyvállalati székházak

– szállodák, hotelek

– pályaudvarok, közlekedési csomópontok

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.
További termékeinket itt találja.