Információs terminálok, Digital Signage megoldások

Departments

1-12 of 170 products

Mit jelent a Digital Signage?

A Digital Signage összefoglalja azokat a technológiákat, amelyeket a hagyományos papír alapú hirdetőtáblák kiváltására hoztak létre. Lehetnek ezek bannerek, papír és műanyag plakátok. A tradicionális, digitálisan nyomtatott papír alapú hirdetőtábláktól merőben más Digital Signage, LCD, LED, OLED kijelzőket használ, így a megjelenített tartalom hatékonyabban és célzottan, illetve interaktívan kerül el a vevőkhöz. Az előbb felsorolt típusú kijelzők, interaktív touch felületű videofalak, futófényreklámok, kiemelt példái a Digital Signage sokrétű gyakorlati alkalmazásainak lehetőségére. Ide tartozik még a különféle videó tartalmak, hangok és szövegek lejátszása és megjelenítése is. Ez a korszerű technológia lehetővé teszi a Digital Signage üzemeltetője számára, hogy a kívánt tartalmak egyszerűen és költséghatékonyan akár távolról is eljussanak el a vevőkhöz, illetve a megcélzott közönséghez. A távolról menedzselt adat és hanganyag, ezáltal digitális tartalommá válik, mely akár egy Ledfalon, akár egy Digital Signage kijelzőn és ezek hálózatán jelenhet meg. Természetesen ez a tartalom nem csak beltérben, zárt helységekben, ha nem szinte bármilyen külterületen és időjárási viszonyoktól függetlenül is megjelenhetnek, időjárás álló hatalmas fényerővel rendelkező LED falak segítségével.

Digital Signage mint hálózati megoldás.

Amennyiben egy komplett Digital Signage rendszert szeretne üzemeltetni, akkor szükség lesz egy kompatibilisen működő, elektronikai termékekből álló Digital Signage hálózatra, mely egy központi helyről üzemeltethető, innen történik a vezérlése. Az elektronikai eszközök, LCD és OLED, illetve Ledfalak, videofalalak egy célhardverre, vagy számítógépre telepített Digital Signage szoftver segítségével küldik el a tartalmakat, a kiválasztott célközönséghez, vevőkhöz. A Digital Signage hálózat fontos és nélkülözhetetlen részét tartalmazó műszaki berendezések jellemzően, LCD, LED, OLED kijelzők, kivetítők, touch felülettel rendelkező kioszkok, totemek.

A Digital Signage felhasználási területei a következők lehetnek:

– Cégek, vállalatok

– Galériák, múzeumok

– Hotelek, szállodák

– Éttermek, kávézók, bisztrók, cukrászdák

– Szupermarketek, Hipermarketek, áruházak

– Tömegközlekedési eszközök, busz és villamos, illetve metró megállók

– Repülőterek

– Pénzintézetek, Bankok, Posta

– Butikok, különféle magán üzletek

– Autószalonok, szervizek,

Miért a Digital Signage-t válasszuk?

A Digital Signage által biztosított előny, teljes egészében megfelel a „korszerűen gondolkodó ember”, támasztotta marketinges elvárásoknak. Egyszerűen és gyorsan elküldhető a célzott információ a kiválasztott célközönségnek. A Digital Signage-ba invesztált befektetés, ezáltal gyorsan megtérül, hiszen kizárólag a potenciálisan érintett vevők látják, hallják. Egy jól megtervezett Digital Signage nem csak egy unalmas televíziós reklám, ha nem egy korszerű és egyedileg megalkotott megoldás, mely egyben mutatja a TV reklámok és a célzott marketing által nyújtott előnyöket. Direkt kapcsolatot hoz létre a döntés meghozatala előtt álló vevővel, ügyféllel, miközben ő vásárol, várakozik, telefonál, vagy épen keres egy terméket egy üzletben.

Digital Signage, mint technológia

Az olyan korszerű információs technológia, mint a Digital Signage az elektronikai alapú megjelenítő eszközök elterjedésével és az új médiák iránti kereslet miatt jött elsősorban létre. Műszaki szempontból egyfajta bel és kültéri kijelzés technika kategóriába tehető. A Digital Signage a 90s évek derekán jelent meg az USA-ban. Mára az egész világon az egyik leggyorsabban fejlődő technológia, hihetetlen tempóban fejlődik és mára már nélkülözhetetlenné vált. A médiában dolgozó szakemberek véleménye szerint, a dinamikus fejlődés garantált, hiszen nincs jelenleg ennél hatékonyabb kommunikációs megoldás/forma. A fogyasztói társadalom mögött álló piaci kereslet és vásárló erő olyan hatalmas, hogy a tradicionális média képtelen ezt kiszolgálni, hiszen nem hatékony a célzott közönség megszólításában. Az LCD kijelzők, videofalak, Ledfalak drasztikusan csökkenő ára, illetve az egyszerűen használható, szerkeszthető video és audio szabványok és trendek egyre több vállalatot, céget arra ösztönöznek, hogy vegyék saját kézbe a marketing lehetőségeik alkalmazását. Hagyományos TV reklámok és papír alapú hirdetések helyett, saját maguk hozzanak létre marketing anyagokat és célzottan szólítsák meg ügyfeleiket, vevőiket.

Előnyök, melyet a Digital Signage biztosít Önnek.

Egy áruházban vagy egy kisebb üzletben megvalósított Digital Signage megoldásnak rengeteg olyan pozitív előnye van, mellyel a hagyományos papír alapú statikus reklámhirdetések nem rendelkeznek. Vegyünk egy példát. Egy interaktív Digital Signage videofal, vagy csak egy totem,/kioszk sokkal jobban felkelti a vevőnk/érdeklődőnk figyelmét, hiszen ő maga is része a kommunikációnak, módosíthatja a tartalmat, jelezheti vásárlási szándékát, stb. Egy statikus papír alapú bannernél, reklámnál a telepítésre, szállításra, csomagolásra nagyságrendekkel többet kell költeni, mint egy Digital Signage-nál, hiszen dönthetünk úgy, hogy akár percenként változtatjuk a promóciónkat. Ráadásul Digital Signage felületünket akár „bérbe is adhatjuk” beszállítónknak, így nem csak a befektetésünk térül meg hamarabb, de szorosabb üzleti kapcsolatba kerülhetünk partnereinkkel. Természetesen, ha Digital Signage megoldásunknak a brand építés a célja, vagy a vevőink vásárlási szokásainak „átalakítása”, tájékoztatása ez a korszerű és látványos technológia garantáltan növelni fogja az eladásokat. Nyilván rendkívül fontos egy ilyen rendszer megtervezésekor, hogy ne szálljanak el a költségek, ezért mindig bízza szakemberre a Digital Signage rendszerének megtervezését.

A Frameless Electronic Kft a következő segítséget tudja nyújtani Önnek, Digital Signage megoldásának kialakításában:

Konzultáció Önnel, majd a komplett Digital Signage rendszer megtervezése

Ezen szolgáltatásunk lehetővé teszik, hogy a közel 10 éves programozói tapasztalattal rendelkező munkatársaink, hálózat üzemeltetési és rendszertervezési és kivitelezési tapasztalattal bármilyen igényt ki tudjanak szolgálni. Web alapú tartalomfejlesztéssel, multimédiás igényeket is teljeskörűen képesek vagyunk megvalósítani.

Digital Signage termékek egyedi gyártása, kereskedelme

A Frameless Electronics Kft külföldi kapcsolatai révén, az ipari megoldásokat gyártó cégekkel szoros kapcsolatban áll. A nagy nemzetközi kijelző gyártókkal pl az LG, Samsung, NEC, Philips, Sony szinte teljes termékkínálatát tudjuk szállítani, igény szerint. Egyes típusoknál, az összeépítést is tudjuk vállalni, illetve akár egyedi formájú Ledfalat, is tudunk kínálni, legyen az beltér, kültér, vagy multitouch felületű, interaktív videofal.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken, vagy hívjon minket telefonon.
További termékeinket itt találja.