AudioGuide és TourGuide rendszerek

Departments

6 products

A tour guide egy vezetéknélküli, mobil utasító és egyben tolmácsrendszer vezetett túracsoportok számára lett kifejlesztve, amely az információkat külső zavarok nélkül fogadja és továbbítja. Az idegenvezető egy adó és egy mikrofon segítségével kommunikál az utasokkal és ügyfelekkel.

A hangot 2,4 Ghz frekvencián keresztül továbbítja a tourguide rendszer, ezzel biztosítva a kiváló minőségű digitális jelet a fejhallgatóval rendelkező vevők számára. A hatótávolság akár 150-200 méter is lehet az új fejlesztéseknek köszönhetően.

A 2,4Ghz-en működő rendszereket nem zavarják meg a ipari környezetben működő gépek, transzformátorok által keltett nagyfrekvenciás zajok, mobiltelefonok, egyéb műszaki berendezések. Ez a rendszer a ma kapható legkorszerűbb digitális mobil utasító és tolmácsrendszer.

Beüzemelése egyszerű, installációt és műszaki szakértelmet nem igényel a használata.

A vezeték nélküli utastájékoztató / idegenvezető rendszer egy korszerű, a mai technológiai elvárásoknak megfelelő, zajmentes, környezetbarát termék és megoldás. Az utasok nemzetiségétől, nyelvétől függetlenül tudja kielégíteni a felmerült igényeket. Rendkívül széles körben alkalmazott és elfogadott eszközök mind a vállalkozások mind a magánszemélyek körében. A folyamatos gazdasági és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a tourguide rendszerek rendkívül korszerűek és időtállók. Segítségükkel új szintre emelhető egy utazás, látogatás, szabadidős program színvonala. A cégünk által forgalmatott torguide rendszerek környezetbarátak, hiszen nem kell elemeket cserélni bennük, saját töltő tároló és tároló táskával rendelkeznek.

A tour guide rendszerek jellemzői:

– Az utastájékoztató rendszer / tour guide rendszer, egy nagy teljesítményű, vezeték nélküli eszköz. A külső dizájn megújításával ergonomikusabb, könnyebben kézben tartható lett.

– Az utastájékoztató rendszer a legkülönfélébb helyszíneken használható: múzeumokban, kiállításokon, stadionokban, gyárlátogatásokkor, illetve bármely olyan helyszínen, ahol felmerül a utasok tájékoztatásának szükségessége.

– Tour guide rendszereink széles körben használtak és kezelésük rendkívül egyszerű. Rugalmasan működtethető, egyszerűen, akár az utasítások elolvasása, speciális képzés és útmutatás nélkül is könnyedén használható.

– Egyszerű használat és karbantartás. Használatával jelentős emberi és anyagi erőforrást spórolhat meg.

A tourguide rendszer előnyei:

– Nemzetközi eseményeken, utazások alkalmával elengedhetetlen a különféle nyelvek fordítása, amelyet egy idegenvezető egyszerűen közvetíthet a hallgatóság felé.

– A turizmus és vendéglátás szerte a világon egy rendkívül nagy forgalmat lebonyolító üzletág. Az utasok egyre nagyobb számban keresik fel a különböző országokat, városokat és látnivalókat. A tour guide rendszerek segítségével az utasok vagy vendégek szabadon járhatják be a látnivalókat, az információ mindig eljut hozzájuk. Hatékonyan és kényelmesen vezethet túrákat, gyárlátogatásokat, bemutatókat, stb.
– 2.4G 50 csatornás egyirányú utastájékoztató / tourguide rendszer

– Egygombos csatornaválasztás.

– 50 túracsoport egyidejű kezelésének lehetősége.

– 180-250m közötti hatótáv, környezet függvényében.

– Akár 10 órás folyamatos aktív működés adó esetén.

– 20-24 órás működés vevők esetén.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken.
További termékeinket itt találja.