Egyedi gyártás

Komplett megoldások tervezése és kulcsrakész kivitelezés

Cégünk a Frameless Electronics Kft a komplett megoldások tervezésén és kulcsrakész kivitelezésén kívül, olyan ipari kivitelű eszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, melyek nem találhatóak meg a nagy elektronikai vállalatok kínálataiban, mert a gyártásuk kis szériában nem gazdaságos. Elsősorban ipari monitorok, videofal, ledfal, vezérléstechnika, kültéri vizuáltechnikai megoldásokra szakosodtunk, de igény esetén bármilyen innovatív technológiai alapra épülő, ipari eszköz kutatás-fejlesztésétől kezdve, a gyártáson át, a tesztelésig partnerek vagyunk az önök számára.

Gyakorlati példa egyedi gyártásra:

Adott egy feladat, pl egy kültéri vandálbiztos kivitelű 6m szélességű és 4 méter magasságú videofal szállítására, mely tökéletesen látható kell, hogy legyen normál nappali fényviszonyok között is, felbontása pedig a lehető legnagyobb, akár 4K (3840×2160 pixel). Ezen felül ki kell bírnia akár a tartós -20 celsius foktól kezdve a + 50 celsius fokot is. Ilyen konkrét terméket egy nagy elektronikai termékeket gyártó vállalat sem gyárt, de cégünk a Frameless Electronics Kft ezt a feladatot is képes megvalósítani, majd igény esetén üzemeltetni, gyors és megbízható ügyfél támogatást biztosítani.

Összefoglalva tehát, most már Magyarországon is elérhető vált az, amit eddig csak az Egyesült Államokban, Ázsiában, illetve nyugat Európában volt megvalósítható, azaz egy „megálmodott ipari kivitelű megjelenítés technika” a gyakorlatban történő megvalósíthatósága!

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjen ajánlatot, támogatást ügyfélszolgálatunkról