Cégünk a Frameless Electronics bemutatkozik

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Cégünk a Frameless Electronics Kft egyedi méretű kültéri és beltéri Ledfalak illetve videofalak tervezésére és gyártására szakosodott vállalkozás, melynek célja folyamatirányítási rendszerekhez, sémafalakhoz, Digital Signage megoldásokhoz nyújtson komplett megoldást. Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá a konferenciatermi megoldások mellett, a tolmácsberendezések, szavazó és szavazatszámláló készülékek, vezérléstechnika, vetítéstechnika, videokonferencia, professzionális monitorok, hangtechnika is. Szakembereink komplett megoldásokat terveznek önöknek, majd technikusaink igény esetén kulcsrakészen kivitelezik ezeket.

A komplett kivitelezéssel járó előnyök az önök részére nem csak abból állnak, hogy a különböző beszállítókkal történő egyedi műszaki egyeztetések terhét levesszük a vállukról, ha nem abban is, hogy rendszer-garanciát is biztosítunk a komplett kivitelezésre, mind termék, mind szolgáltatás szintjén.

Technikai tudásunk, és szakembereink tapasztalata, illetve a nemzetközi partnercégeink által nyújtott világszínvonalú berendezések és a háttér-támogatás lehetővé tette azt, hogy az általunk tervezett és kivitelezett megoldások Magyarországon egyedülállónak számítanak!

Megoldásokban gondolkozunk.
Kérjen ajánlatot még ma!